Pszenne
Produkt Zastosowanie
Mąka typ 750 - Wypiek chleba
Mąka typ 650 - Wypiek chleba/bułek
- Panierka
- Pierogi
- Kopytka
- ITP
Mąka typ 500 - Makaron
- Wyroby cukiernicze
- ITP
Przenica gnieciona (płatki) - Dodatek do wypieku chleba
- Jako płatki śniadaniowe
Otręby pszenne - Dodatek do wypieku chleba/bułek
Żytnie
Produkt Zastosowanie
Mąka typ 2000 (razowa) - Wypiek chleba
Mąka typ 1600 (sitkowa) - Wypiek chleba
- Barszcz
Mąka typ 720 - Wypiek chleba
Mąka typ 570 - Wypiek chleba
- Makaron
- Zacierki
Żyto gniecione (płatki) - Dodatek do wypieku chleba
- Jako płatki śniadaniowe
Jęczmienne
Produkt Zastosowanie
Mąka typ 580 - Wypiek chleba
Jęczmień gnieciony (płatki) - Dodatek do chleba
- Jako płatki śniadaniowe
Kasza jęczmienna -
Pęczak (kasza) -